Kralja Petra Svačića 12, Osijek
+385 31 531 330
info@hotel-millennium.hr
Zaštita osobnih podataka

Na temelju Opće uredbe o zaštiti podataka HIDRO- M.A.D. d.o.o.; Hotel Millennium*** daje slijedeće informacije:

Hotel Millennium***, HIDRO-M.A.D. d.o.o. ima zakonsku obvezu od svakog gosta u hotelu prikupiti slijedeće osobne podatke u svrhu odjave i prijave turista:

  • • Prezime i ime, mjesto, država i datum rođenja
  • • Državljanstvo
  • • Vrsta i broj isprave o identitetu
  • • Prebivalište (boravište) i adresa
  • • Datum i vrijeme dolaska u objekt
  • • Predviđeni datum odlaska iz objekta
  • • Datum i vrijeme odlaska iz objekta

U slučaju da odbijete dati naprijed navedene osobne podatke našem radniku na recepciji hotela nemamo zakonsku osnovu da vam pružimo uslugu smještaja u našim objektima.

Vaši osobni podaci se upisuju u sustav eVisitor na temelju vaše osobne iskaznice, putne isprave ili neke druge odgovarajuće isprave o identitetu.Sukladno zakonu pristup vašim podacima u eVisitor sustavu imaju samo nadležna državna tijela Republike Hrvatske.

Prijava i odjava vas kao turista koji se upisuju u sustav eVisitor autentificira se temeljem sigurnog pristupa sustavu eVisitor kroz autentifikacijski protokol koji sadrži cjelokupni proces i uvjete za sigurno i ispravno obavljanje elektroničke prijave i odjave turista kako to propisuje Pravilnik o načinu vođenja popisa turista te o obliku i sadržaju obrasca prijave turista turističkoj zajednici.

Isto tako za potrebe osiguranja naplate vašeg boravka u našem objektu možemo zatražiti od vas broj kreditne kartice. Ukoliko odbijete dati broj kartice kao osiguranje plaćanja imamo pravo odbiti dati vam uslugu smještaja.

Hotel Millennium***, HIDRO-M.A.D. d.o.o. ne prenosi vaše osobne podatke trećim osobama niti koristi vaše osobne podatke za marketinške obrade.

Privola se u svakom trenutku može povući na isti način na koji je dana.

Hotel Millennium***, HIDRO-M.A.D. d.o.o. ima zakonsku obvezu sukladno Zakonu o računovodstvu  izdati vam račun i na računu navesti vaše ime i prezime i vrstu usluge koju smo vam isporučili. Zakonski obvezni rok čuvanja izdanih računa potrebnih za knjiženje je trenutno u Republici Hrvatskoj 11 godina. Po isteku navedenog roka račun koji vam je izdan biti će na siguran način uništen. Računi se čuvaju u Odjelu računovodstva i pristup računima imaju samo određeni zaposlenici odjela Računovodstva.

Pravo na pristup informacijama o vašim osobnim podacima omogućava vam se na način da se Službeniku za zaštitu podataka možete obratiti na slijedeće adrese:

Završno ističemo da vam želimo ugodan boravak u našim objektima, svi vaši osobni podaci kao što je naprijed navedeno uzimaju se isključivu za potrebe ispunjavanja naših zakonskih obveza.

Kolačići

Kolačići su informacije spremljene na Vaše računalo od strane web stranice koju ste posjetili, u ovom slučaju stranice www.hotel-millennium.hr. Te informacije omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama i mogu biti spremljena jedino ako Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu te u postavkama Vašeg internet preglednika možete promijeniti hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odbiti ili odobriti, hoće li se spremljeni kolačići automatski brisati pri zatvaranju internet preglednika i slično. Ako se odlučite za isključivanje ili zabranjivanje kolačića moguće je da vam neki dijelovi naše web stranice neće biti dostupne ili neće raditi ispravno. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite web-preglednik koji koristite.

Koje kolačiće koristimo?

Stranica www.hotel-millennium.hr koristi analitičke kolačiće (Google Analytics) za prikupljanje podataka o tome kolika je posjećenost stranice, koje stranice se najčešće pregledavaju, s koje web stranice ste došli do naše web stranice i slično. Te podatke prikupljamo radi optimizacije i poboljšanja korisničkog iskustva posjetitelja web stranice. Ako želite onemogućiti takvo prikupljanje podataka od strane Google Analytics možete posjetiti http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Više informacija o samom servisu Google Analytics možete dobiti na ovom linku.

Kako onemogućiti kolačiće?

Više informacija o tome kako onemogućiti kolačiće možete pronaći na stranicama Vašeg web preglednika, a više o samim kolačićima možete vidjeti ovdje http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html