Kralja Petra Svačića 12, Osijek
+385 31 531 330
info@hotel-millennium.hr
Dodatne usluge u hotelu
U hotelu možete dodatno zatražiti sljedeće usluge:

Najam restorana

Naš restoran kapaciteta 50 sjedećih mjesta, a zajedno sa otvorenom zimsko-ljetnom terasom koja ima 38 sjedećih mjesta, idealno je mjesto za pružanje svih ugostiteljskih usluga. U okviru naše standarne ponude nudimo Vam bogati buffet doručak od 7.00-10.00 h. Uz dodatnu najavu za Vas organiziramo poslovne i obiteljske ručkove, večere, kao i rođendane i ostale obiteljske svečanosti. Sa zadovoljstvom ćemo udovoljiti svim Vašim potrebama (vegetarijanski menu, prehrana za dijabetičare i slično). Također po dogovoru za Vas pripremamo lunch pakete.

Najam dvorane

Hotel raspolaže sa višenamjenskom kongresnom dvoranom kapaciteta 30 sjedećih mjesta. Dvorana je pogodna za održavanje poslovnih sastanaka, seminara, radionica, konferecija, coctail partyja i drugih evenata i svečanosti (djevojačke večeri, momačke večeri, rođendanske proslave, krštenja, pričesti, krizme) koje u potpunosti prilagođavamo Vašim potrebama i željama.

Tehnička opremljenost dvorane:

  • Projektor
  • Projekcijsko platno
  • Flip chart (ploča za pisanje)
  • Bežični pristup internetu
  • Zvučnici/razglas

Masaža

Za Vašu potpunu relaksaciju i oslobađanje od stresa i bolova u leđima, u našem hotelu pružamo uslugu masaže tijela. Izaberite između sportske masaže ili akupresure cijelog tijela ili parcijalno, po želji. Sa povjerenjem se prepustite se našem stručnom osoblju i rezervirajte svoj termin na recepciji hotela.

Organizacija izleta

Sa zadovoljstvom ćemo za Vas organizirati jednodnevne izlete u prirodu Slavonije i Baranje. Preporučamo posjet Kopačkom ritu, jedinstvenom parku prirode u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe, Vinskim cestama Baranje, svetištu Aljmaš na ušću Drave u Dunav, Đakovačkoj ergeli lipicanaca.

Najam bicikla

Kako biste bolje upoznali grad Osijek, nudimo Vam najam bicikla. Bicikliranjem na 38 km označenih biciklističkih staza možete stići u sve dijelove grada.